torstai 2. marraskuuta 2017

Kotkan reissulla oli ruskaa ennen pakkasia ...

Ehdittiinpäs kuitenkin! Tänä vuonna on autoreissut jääneet tosi vähälle, mutta vielä ennen lumia ehdittiin sentään perinteinen Kotkan kierros.

Katariinan meripuisto ei pettänyt. Kaunista! Aivan mahtavat punakultaiset puut ja pensaat. Sapokka oli kaunis myös puisine veneineen ja kaarisiltoineen. Langinkoskella piipahdetiin kun ei muuta keksitty. Ensin ajateltiin, ettei viitsitä siellä käydäkään, mutta sitten tuli mieleen, että vesi on nyt poikkeuksellisen korkealla ja koski kuohuvana kaunis. Onneksi käytiin, oli vaikuttava kaikessa kohinassaan.

Tietysi Karhulassa piti pyörähtää myös. Siellä ruokapaikaksi valitsimme Karhulan hovin idyllisen kartanon, jossa viime keväällä on aloitettu myös ravintolatoiminta A la carte menuineen kaikkineen. Kaunis paikka, pieteetillä sisustettu ja hyvä ruoka.

Toinen Kotka-päivä kierrettiin sitten kaupunkia. Tutkailtiin kultaisena hohtavia bulevardeja, joiden pintaan lehmukset olivat pudottaneet keltaiset lehtensä. Sitten arjen tultua satoikin jo lunta, joka nyt pikkuhiljaa sulaa pois.

Meidän kotipihamme notkelmaan hanki kuitenkin jäi. Valkoinen pihamaa heijastelee kaamosvalojen välkettä. No, onhan se kaunista sekin.

Vinkki: Klikkaa kuvat suuremmiksi, ja voit naksutella ne auki ruudun alareunan kuvakkeista.