tiistai 15. lokakuuta 2013

Ruskan värittämää syksyä Vantaalla

Juustojen ja viinien ilta Vantaan maatalousmuseolla osui sään puolesta nappiin. Ihana miljöö, jonne matka kiemurteli kumpuilevien maisemien ja viihtyisien asutusalueitten läpi.
 
Vantaa on aivan liian lähellä jotta siellä olisi koskaan tullut pyörittyä, mutta onpa nyt on tiedossa taas uusi kesäinen vissiittikohde jossa voi käväistä vaikka piknikillä.
 
 

  

Saavuin museolle bussilla niin aikaisin, että ehdin tehdä kävelylenkin Tuulikanteleen ja Tuuliviirin taloryppäitten välissä ja pällistellä kaikkialla hehkuvia värejä! Kaunista. Kyllä sielu on levännyt ja silmät nauttineet täysmittaisesti ruskan riemusta. Työn teostakaan ei tahdo mitään tulla kun katse lepäilisi mielellään vain ikkunasta avautuvassa näkymässä.

Kevään kukkaloisto turvattu

Viikonloppuna sain lahjaksi kymmenittäin pinkkejä Upstar-tulppaanin sipuleita. Saa nähdä kostautuuko laiskottelu, kun en heti niitä maahan laittanut, sillä viikon loppupuolelle on luvattu jo tosi kylmää ja räntää. Perinteisesti kyllä meneekin niin, että kukkasipuleita istuttelen kylmään ja kovaan maahan sormenpäät kirvellen, enkä ikinä kai muuta opi.