sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Parhaita paloja sisustusmessuiltaNo enpä tiedä mitä mieltä olisin entistä ehommasta Messukeskuksesta. Uusi suurhalli oli Habitare-messuilla käytössä ensimmäistä kertaa ja valoisaa ja korkeaa tilaa oli kyllä, mutta hallin yleisilmeestä jäi latteahko fiilis. Mikään ei noussut ylitse muiden paitsi Trash-osasto, josta muutamia herkkupaloja yllä olevassa kuvasarjassa. Aivan ehdoton suosikkini oli Actimel-pulloista tehty valaisin! Myöskin lusikoista ja mikron crisp-telineestä rakennettu kattokruunu oli kaunis ja tunnelmallinen.

Kalustepuoli tuli laukattua läpi aika tarkkaan, mieleen jäi kuitenkin vain osastojen vaaleat värit ja sekavat käytävät. Protoshopin mielenkiintoisin tuote oli Luukku-tuoli, sen sijaan Eco-osasto jäi jotenkin täysin huomaamatta. Erityisen monella osastolla oli esillä tilanjakajia monenlaisesta materiaaleista tehtynä, joko ääntä vaimentavina tai vain koristeellisina seininä. Ilmeisesti niitä tullaan näkemään sisustuksissa entistä enemmän.

Viitoshallin tavarataivaasta löytyivät kaikilla messuilla myytävänä olevat tuotteet; ihanat saippuat, raastimet ja käsityöt - kissakassi lähti mukaan. Taidehallissa olisi viettänyt vaikka koko päivän, mielenkiintoisia teoksia oli todella paljon.
Vielä olisi pitänyt jaksaa antiikkiosasto Salon ja Valo-osastot, mutta sulatuskyky ei niihin enää riittänyt.