maanantai 13. toukokuuta 2013

Kaunis kotikaupunkini - kirsikkapuu kukkii!


Keravan kaunein kruunu on ehdottomasti keväisten Japaninkirsikoiden vaaleanpunainen herkkä hehku.
Tänäkin keväänä kymmenet puut keskustan alueella luovat hattaran punaa maisemaan, saavat haaveilemaan ruusunpunaisia unelmia ja maistamaan vispipuuron kirpakan maun.Nyt, kuten parina aikaisempanakin keväänä, kukinta jää puhjenneitten lehtien keskelle hieman piiloon ja tummemmaksi, mutta ei haittaa, kaunista on silti. Pikaisesti saa valokuvaaja reagoida myös. Useinmiten kukkaset ovat loistossaan vain viikon verran. Kohdalle saapuvat sateet, tai sitten kuuma keli, joko pudottavat kukkaset, tai kypsyttävät lehvistön, ja kukkaloisto on pikaisesti ohi.Mutta nyt nautitaan kauneudesta. Kirjaston edessä, Paasikiven aukiolla, kirsikat ovat saaneet seurakseen myös satojen narsissien kirkkaat keltaiset torvet ja huumaavan tuoksun!

2 kommenttia:

 1. Jäinkin heti kiinni tuohon ihanaan taustakuvaan, kun sivun latautuminen kesti. : ) Ihana blogi sinulla, omani kaipaisi siivousta ulkoasun suhteen. ; )
  Aurinkoisia alkukesän päiviä!

  Pia.

  VastaaPoista
 2. Onpa mukava, että taustakuva viehätti, täällä on kai jo liikaa tavaraa, kun lataaminen kestää... Kiitoksia vierailusta ja tule toistekin :) Minä tulen käymään 'kylässä' myös.
  Mukavaa, vehreää kevättä!

  Mekuru

  VastaaPoista

Kiitos kun piipahdit ja jätit terveisiä :)