perjantai 22. kesäkuuta 2012

Atsaleat, Alppiruusut ja kuntoutus osa II


Viikonloppu vierähti lauantain aurinkoisessa säässä Elimäellä, Mustilan Arboretumissa sekä Kouvolaa kierrellen ja Kotkan puistojen kauneutta ihaillen. Mahtuipa väliin vielä ruokailuhetki Strömforsin ruukin kalapöydässä ja piipahdus Langinkoskella, Keisarin kalastusmajaa katselemassa.

Vauhdikkaan viikonlopun jälkeen olikin asiallista päästä Siuntioon lepäilemään... Vielä mitä! Kuntoutusjakson toinen vaihe oli ohjelmaa - jumppaa ja venytystä - täynnä. Mukavaa oli tavata porukoita, nyt oli tunnelma kuin vanhojen tuttujen kesken. Kremppoja ja niiden edistymistä, paranemista, vertailtiin ja vertaistukea saatiin  kun saattoi huomata, etteivät ne kunto-ohjelmat kaikilla muillakaan ihan moitteettomasta suoritettuja olleet. Kun taas osa porukasta oli tunnollisesti tehnyt kaiken ja vielä vähän lisää pyöräillen ja lenkkeillen.

Mukavasti sujui aika. Päivät menivät siivillä ja sääkin suosi. Sateisinakin päivinä poutaisia hetkiä oli sen verran että saatoimme kämppiksen kanssa tehdä lenkkejä läheisen kallion laelle ja ihailla maisemia seillä olevilta näköalaterasseilta. Pitkä kävelylenkki Siuntion kirkon ohitse pitkin Kirkkotietä oli kesäisen mukava. Mittaakin lenkille tuli mukavasti ja takaisin osattiin, vaikka matkan varrella hiukan arvelutti.